Infopagina Brabantland Catering


Brabantland catering, info@brabantland.nl Telefoon: 0416-373467 


Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 18:00 
Wilt u liever ons advies tijdens een gesprek onder het genot van een bakje koffie bij ons op de zaak of bij u thuis? Ook dat kan! Maak dan een afspraak zodat we alle tijd voor u hebben.

Vanuit Elshout, nabij ‘s-Hertogenbosch, is Brabantland Catering in staat om u van een onbezorgde dag te laten genieten.

Tegen een vriendelijke prijs verzorgen wij catering, barbecue en partyservice op maat, of het nu gaat om 10 of 500 personen. Zo bezorgen wij uitgebreide buffetten, koffietafels, brunches, luxe hapjes, budgetbuffetten, barbecue-arrangementen, luxe gourmetschotels en diner buffetten voor particulieren, gemeenschapshuizen en bedrijven.

Onze hapjes vanaf 3 schalen bezorgen wij in een gekoelde kast zodat alles fris en op kleur blijft.

Wij bieden nu ook de mogelijkheid om gerechten vanaf 5 personen te bestellen die u zelf warm kunt maken. Kijk daarvoor onder de knop zelf een buffet samenstellen in onze webshop.

Wij bezorgen van 9:00 uur tot 19.00 uur in gekoelde kasten voor koude buffetten als dat wenselijk is, in warm-houd kasten voor het warme gedeelte, dus u hoeft zelf niets op te warmen, behoudens de buffetten waar dat bij vermeld staat.

Alle salades, sauzen en vleeswaren komen uit eigen keuken en zijn op Brabantse ambachtelijke wijze bereid. 

Tevens maakt u vanaf 15 personen gratis ( tenzij anders vermeld ) gebruik van ons servies en bestek, warmhoud pannen, servetten en een buffettafel met rok en linnen kleed, een mooi buffet hoort er ook netjes bij te staan is onze mening, daarom zorgen wij daarvoor.

Gemak dient de mens. Het schone servies brengen we mee en na afloop halen we het vuil (veegschoon) weer op en doen de afwas voor u, hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

Zou u die dag of avond graag gebruik willen maken van enkele nette medewerkers ( sters ) voor de bediening ook dat kunnen wij voor u regelen, onze bediening is er klaar voor!

Wij wensen u een gezellig feest en een smakelijke maaltijd, wij verzorgen het graag!

 info@brabantland.nl   0416-373467


2015-04-23-16-45-06


NL001590832B01
MAYWEG 4
5154PC ELSHOUT
Nederland

0416373467

Kaart weergeven